Om os

lightbulb_new.gif

Gennem historien har trangen til at udforske, innovere og søge velstand ved at udfordre normer og status quo været nøglen til udvikling af arter og civilisationer. Det har ført os fra verdenshavene til stjernerne.

At drive cirkulær forretning har ikke kun udvidet vores forståelse af dets potentiale, men også lært os fantastiske ting om menneskelig opfindsomhed, goodwill, samarbejde, viljestyrke og beslutsomhed.

Vores job er at fremskynde overgangen til en cirkulær økonomi, da det er et grundlæggende middel til at opnå bæredygtighed og kulstofneutralitet. Vi tror, ​​før vi ser, og vores fantasi mangler ingen kreativitet, når vi forestiller os, at vores bølge af tiltag bryder ind i kyster verden over.

Vi søger at opdage nye måder, og opfordrer samtidig til at fremme velkendte og velfungerende metoder, der er baseret på videnskab, fakta og forståelse for at overkomme komplekse udfordringer.

  • Vores mission er positiv indvirkning. Vores scene er cirkulær økonomi. Vores værktøj er innovation og forretningsudvikling.

  • Vores måleenhed er kulstof. Vores timeglas er global opvarmning. Vores output er samfundsmæssig transformation.

  • Vores politik er Parisaftalen og UN Global Compact.

  • Vores mål er FN’s 17 Verdensmål.

Vores mål er at engagere os i cirkulære økonomiske projekter, der dækker alle FN’s 17 Verdensmål med ambitioner om at skabe output med betydelig kort- og langvarig effekt.

Den cirkulære økonomi giver os en håndgribelig ramme for at reducere negative indvirkninger, beskytte økosystemer og leve inden for planetens ressourcer. I samarbejde med erhvervslivet og civilsamfundet søger vi at spille en aktiv rolle i at levere positive ændringer ved at implementere løsninger, der tilskynder til cirkularitet og systemændring. Gennem vores arbejde tror vi på, at vi kan hjælpe med at inspirere fremtidige generationer og hjælpe med en bæredygtig overgang af vores civilisation.

Nordic Waves blev grundlagt i 2019 som en reaktion på den stigende forurening af vores oceaner. Vi indså hurtigt, hvordan vores største bekymring ikke blev løst ved at ræsonnere brugen af havplast og tilskynde til en oprydning af havet, men ved at have en økonomisk model, hvis input forblev i cirkulation.

Cirkulær økonomi og dens grundprincipper blev hurtigt paraplyen, som løste vores barrierer og mål, og som var egnet i forskellige sammenhænge - hvilket i sidste ende førte til Verdensmålene. Vores vision, og dermed vores mission, voksede sig større. 

 

Vi fandt ud af at økonomiske incitamenter skabt gennem kommerciel udvikling via innovation, der målretter sig miljøets og samfundets tarv, var vores vej til bedste praksis. Det var, og er, en reel vej til at udvikle løsninger, der både tilgodeser velstand og opretholder den globale temperaturstigning under de vitale 1,5 ° C præindustrielle niveauer. 

 

"Nulemissioner er ikke nok, vi skal også trække det kulstof ud, der allerede overopheder planeten. Genopretning af naturen gennem cirkulære økonomier er grundlæggende, hvis vi skal have en chance for at give et godt liv til alle borgere i verden. Det er min opfattelse, at den cirkulære økonomi er en måde at øge velstanden på, samtidig med at riften om begrænsede ressourcer reduceres og negative output minimeres.

Jeg er stolt over, at Nordic Waves arbejder i spidsen for disse bestræbelser og tilskynder til løsninger, der muliggøre forandringer på globalt plan."

Vores vidtrækkende ambitioner kan kun opnås ved hjælp af et usædvanligt dedikeret og dygtigt team. Vi er derfor altid på udkig efter passionerede ildsjæle, som kunne tænke sig at tage del i rejsen og bidrage til vores mission.

Kan du se dig selv i Nordic Waves, og har du det, der skal til for at gøre verden mere innovativ og cirkulær, så opfordrer vi dig til at række ud til os!

nicosuit.png
Nicolai Alexandrowski
General Manager

MSc. EBA, Mngmt. of Innovation & Business Dev.
Copenhagen Business School

Veronica Imagev.jpg
Veronica N. Posteraro
Partnerships & Programme Director

Master in International Business Negotiations
Harvard University, Boston, Massachusetts

Jasper2.png
Jesper Knudsen
Financial Advisor
Gio1.png
Giovanni Ramon
Fundraising Manager

MSc. in International Business

Copenhagen Business School

Image from iOSm.jpg
Marianna Bissa
Business Analyst

MSc in Sustainable Energy
DTU - Technical University of Denmark

PSX_20220402_190730.jpg
Kairit Kuusik
Operations Manager

MSc in Innovation & Global Sustainable Dev.
Lund University 

Pasfotok.jpg
Michael Knudsen
Strategy & Business dev. Advisor

BA in Engineering, University of Southern Denmark
BA in Economics, Copenhagen Business School

Orsi_photo_Slackrg.jpg
Orsolya Riba
Legal Advisor

Masters in Counseling
School of Biosystemic Counseling, Milan

migk.jpg
Nicklas Fritzen
Virtual Reality API Developer

BA in Software Tech. Engineering
Technical University of Denmark (DTU)

Jamal.png
Jamal Salvi
Technical Developer

BA in Mechatronics
University of southern Denmark (SDU)

hanin_optimizedg.jpg
Hanin Alzuhairy
Head of Marketing

MA in Marketing
Aalborg University (SDU)

Andreea_preg_202111801.jpg
Andreea Oana
Operations Assistant

MS. Management, Accounting & Control
Aarhus University

 

Profile Picg.JPG
Malcolm Manson
Sales Director, SE Asia

BA in Engineering, University of Southern Denmark
BA in Economics, Copenhagen Business School

YazanIII.jpg
Yazan Najy
Portfolio Manager

MSc in Development Studies
Lund University

Sandra.png
Sandra Larsson
Fundraising Manager

BA. in Value Programming
Uppsala University

Arbejd med os!