Om Os

lightbulb_new.gif

Gennem historien har trangen til at udforske, innovere og søge velstand ved at udfordre normer og status quo været nøglen til udvikling af arter og civilisationer. Det har ført os fra verdenshavene til stjernerne.

At drive cirkulær forretning har ikke kun udvidet vores forståelse af dets potentiale, men også lært os fantastiske ting om menneskelig opfindsomhed, goodwill, samarbejde, viljestyrke og beslutsomhed.

Vores job er at fremskynde overgangen til en cirkulær økonomi, da det er et grundlæggende middel til at opnå bæredygtighed og kulstofneutralitet. Vi tror, ​​før vi ser, og vores fantasi mangler ingen kreativitet, når vi forestiller os, at vores bølge af tiltag bryder ind i kyster verden over.

Vi søger at opdage nye måder, og opfordrer samtidig til at fremme velkendte og velfungerende metoder, der er baseret på videnskab, fakta og forståelse for at overkomme komplekse udfordringer.

  • Vores mission er positiv indvirkning. Vores scene er cirkulær økonomi. Vores værktøj er innovation og forretningsudvikling.

  • Vores måleenhed er kulstof. Vores timeglas er global opvarmning. Vores output er samfundsmæssig transformation.

  • Vores politik er Parisaftalen og UN Global Compact.

  • Vores mål er FN’s 17 Verdensmål.

Vores mål er at engagere os i cirkulære økonomiske projekter, der dækker alle FN’s 17 Verdensmål med ambitioner om at skabe output med betydelig kort- og langvarig effekt.

Den cirkulære økonomi giver os en håndgribelig ramme for at reducere negative indvirkninger, beskytte økosystemer og leve inden for planetens ressourcer. I samarbejde med erhvervslivet og civilsamfundet søger vi at spille en aktiv rolle i at levere positive ændringer ved at implementere løsninger, der tilskynder til cirkularitet og systemændring. Gennem vores arbejde tror vi på, at vi kan hjælpe med at inspirere fremtidige generationer og hjælpe med en bæredygtig overgang af vores civilisation.

Med vores arbejde i frontlinjen for den grønne omstilling har Nordic Waves haft det privilegium at have oplevet den store mængde menneskelige goodwill og opfindsomhed, der trives, og vokser inden for initiativer der understøtter Verdensmålene. Det er vores mål at være en så vigtig bidragsyder som muligt for at fremme og tilskynde denne udvikling yderligere.

Nordic Waves Group er en global bølge, der stammer fra Skandinavien i hjertet af København, Danmark.

Vi er altid på udkig efter passionerede ildsjæle, som kunne tænke sig at medvirke på vores rejse, klar til at udføre visionen for Nordic Waves Group. 

At udvide vores vidtrækkende ambitioner er en mission, der kun kan opnås af et usædvanligt dedikeret og dygtigt team. Hvis du deler vores passion og overbevisninger, og du har det, der kræves for at gøre verden mere innovativ, cirkulær og samarbejdsvillig, opfordrer vi dig stærkt til at række ud til os.

Arbejd Med Os!